Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Για εμάς
Η Istos Engineering ιδρύθηκε το 2007 έχοντας ως κύριο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Κατασκευής και Επίβλεψης Η/Μ Εγκαστάσεων σε όλο το φάσμα των κτιριακών εφαρμογών. Σήμερα, μετά από σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και έχει να επιδείξει σημαντικά έργα σε διαφορετικούς τομείς.
Πολιτική Ποιότητας
Aπό τo 2015 εταιρεία είναι πιστοποιημένη από την TUV Austria για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρησης Ποιότητας ISO 9001:2008 για τις υπηρεσίες Κατασκευής και Διαχείρησης Υποδομών και για την εφαρμογή των απαιτήσεων του προτύπου ΕΝ 15221-3:2011 για τη μέτρηση, επίτευξη και βελτίωση της ποιότητας στη διαχείριση εγκαταστάσεων.
H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στόχος της εταιρίας σε κάθε έργο που αναλαμβάνει είναι να εξασφαλίσει:

stopwatch (1)

Λειτουργικότητα, αξιοπιστία, απόδοση

Eπιμένoυμε στη δυνατότητα αντιμετώπισης των Η/Μ εγκαταστάσεων ως ολοκληρωμένης ενότητας του συνόλου κάθε κατασκευής και όχι, όπως συνήθως συμβαίνει, ως ενός συνόλου μεμονωμένων εγκαταστάσεων.

calendar

Ικανοποιητικό χρόνο και κόστος κατασκευής

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την βελτιστοποίηση του χρόνου και του κόστους κατασκευής και υποστηρίζουμε την υλοποίηση για κάθε έργο με έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό.

calculator

Ικανοποιητικό κόστος λειτουργίας

Εξειδικευόμαστε στις πιο σύγρονες μεθόδους ελέγχου της ενεργειακής απόδοσης των κατασκευών που αναλαμβάνουμε, σε επίπεδο σχεδιασμού και διαχείρισης.

spanner

Ευκολία συντήρησης-επέμβασης

Φροντίζουμε για την εργονομική επάρκεια του κάθε έργου τόσο κατά την φάση λειτουργίας του όσο και κατά την φάση της κάλυψης τεχνικών αναγκών.

©2020 ISTOS ENGINEERING