Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΩΝ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Για εμάς

Η Istos Engineering ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2007 και μετρά υπερδεκαετή πλέον εμπειρία στον χώρο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχεδιασμού κατασκευής και συντήρησης-διαχείρησης Η/Μ εγκαταστάσεων.

Στο διάστημα αυτό, η εταιρεία έχει να επιδείξει συμμετοχή σε σημαντικά και απαιτητικά έργα κάποια από τα οποία παρουσιάζονται και στο παρόν έντυπο, ενώ αναπτύσσεται συνεχώς εντός και εκτός Ελλάδος με προσθήκη νέων εταιρειών στο σχήμα (IE Construction EE και Istos Engineering SRL) και επενδύσεις σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό.

 

Οι δύο Ελληνικές εταιρείες είναι πιστοποιημένες με ISO9001:2015 ενώ η Istos Engineering έχει πιστοποίηση για την εφαρμογή του προτύπου EN15221-3:2011 για τη μέτρηση, επίτευξη και βελτίωση της ποιότητας στο Facility Management.

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στόχος της εταιρίας σε κάθε έργο που αναλαμβάνει είναι να εξασφαλίσει:

stopwatch (1)

Λειτουργικότητα, αξιοπιστία, απόδοση

Eπιμένoυμε στη δυνατότητα αντιμετώπισης των Η/Μ εγκαταστάσεων ως ολοκληρωμένης ενότητας του συνόλου κάθε κατασκευής και όχι, όπως συνήθως συμβαίνει, ως ενός συνόλου μεμονωμένων εγκαταστάσεων.

calendar

Ικανοποιητικό χρόνο και κόστος κατασκευής

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την βελτιστοποίηση του χρόνου και του κόστους κατασκευής και υποστηρίζουμε την υλοποίηση για κάθε έργο με έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό.

calculator

Ικανοποιητικό κόστος λειτουργίας

Εξειδικευόμαστε στις πιο σύγχρονες μεθόδους ελέγχου της ενεργειακής απόδοσης των κατασκευών που αναλαμβάνουμε, σε επίπεδο σχεδιασμού και διαχείρισης.

spanner

Ευκολία συντήρησης-επέμβασης

Φροντίζουμε για την εργονομική επάρκεια του κάθε έργου τόσο κατά την φάση λειτουργίας του όσο και κατά την φάση της κάλυψης τεχνικών αναγκών.

©2024 ISTOS ENGINEERING